Lækre ansigtsbehandlinger tilpasset din hud


Få en  smuk hud med en af vores ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder. Vi tilpasser alle vores behandlinger til din hudtype, dine ønsker og din huds særlige behov.

Du er meget velkommen, hvis du har særlige udfordringer med tør eller fedtet hud, teenagehud eller aldrende  hud. Vi har behandlet og afhjulpet mange vidt forskellige hudproblemer.

Hos klinik BodyTreat benytter vi hudplejemærket Exuviance eller Forlle`d, som begge er af høj kvalitet og kan skabe ekstremt gode forbedringer af din hud. Efter behandlingen vejleder vi dig i hvilke produkter,  du kan bruge fremover for at fastholde behandlingens effekt i længere tid.


Ren nydelse som gør dig smukkere!

Klinik BodyTreat tilbyder følgende lækre ansigtsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre:


Luksus ansigtsbehandling (90 min.), 749 kr.

Vi anbefaler denne behandling til dig, der ønsker både dybderens samt afslappende ansigtsmassage og en dejlig massage af skuldre, nakke og ryg. Du får en let massage, grundig ansigtsafrensning, hudanalyse, dybdegående peeling, ansigts-massage, serum, ansigtsmaske, dag- og øjencreme.


Klassisk ansigtsbehandling (60 min.), 549 kr.

Vi anbefaler denne behandling til dig, der ønsker en let dybderens, hvor urenheder i huden fjernes samt en forkælende ansigtsmassage. Du får en afrensning med en dybdegående peeling, ansigtspeeling, dybderens, ansigtsmassage, serum, maske, creme og produktvejledning.


Teenage ansigtsbehandling (45 min.), 449 kr.

Vi anbefaler denne behandling til dig, som er under 20 år og har behov for en dybderensende behandling. Du får en beroligende maske, så rødme hurtigt fortager, sammen med afrensning, dybdegående peeling, dybderens, grundig desinficering, maske og afsluttende cremer. I nogle tilfælde  anbefaler vi et kurforløb  alt efter hudens tilstand.


Komplet ansigtsbehandling til mænd (60 min.), 549 kr.

Vi anbefaler denne behandling til dig, der ønsker både dybderens samt afslappende ansigtsmassage samt. massage på skuldre/nakke og ryg. Du får  afrensning, ansigtspeeling, dybderens, ansigts/nakkemassage, maske, dag- og øjencreme.


Behandlingerne er meget individuelle og vil altid blive tilpasset din hudtype.

KONTAKTINFORMATION

KLINIK BODYTREAT

V. Jeannette Dreyer
Asnæs Centret 1. sal 16
Indgang syd - over Superbrugsen
4550 Asnæs (nær Odsherred)
Tlf: 
30362332
CVR: 29116164
kontakt@klinik-bodytreat.dkINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   LUKKET

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 17.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2019 Klinik Bodytreat

Design og udvikling Acaao