Få flotte hænder med lange negle, der holder


Vil du have flotte, holdbare og lange negle? Så er gelenegle det helt rigtige valg til kunstige negle. Gelenegle er en forlængelse af dine egne negle og giver et flot, naturligt og holdbart resultat.

Hos Klinik BodyTreat laver vi gelenegle med fransk kant, men du kan også vælge en helfarve eller måske en lille dekoration på nogen af neglene? Det er helt op til dig og mulighederne er mange. Vi kan lave dine geleneglene i den længde, du ønsker, så den passer til din stil og hverdag.


Ideelt hvis du har svage negle

Har du problemer med bløde og svage negle, der hurtigt flosser, så du ofte må klippe dem helt med? Det kan være en konsekvens af, at du bider negle, men det problem kan løses med gelenegle, som netop går ind og beskytter dine naturlige negle.


Stærk holdbarhed

Geleen bliver lagt på i flere lag og bliver hærdet grundigt i UV lys. Gelenegle er lavet af et materiale, der kan give efter ved stød. De kan ikke tåle, at du bider i dem. Neglene er lugtfri og ødelægger derfor ikke dine naturnegle. Godkendt af EU og miljøministeriet.

Neglele kræver vedligeholdelse og passer du dem nøje kan neglene sidde på altid, men skal fyldes op hver 3. – 6. uge alt efter, hvor hurtigt dine negle gror. Gelenegle kan ikke opløses og skal slibes af.

Når først du har prøvet dem, så kan du næsten ikke undvære dine gelenegle.KONTAKTINFORMATION

KLINIK BODYTREAT

V. Jeannette Dreyer
Asnæs Centret 1. sal 16
Indgang syd - over Superbrugsen
4550 Asnæs (nær Odsherred)
Tlf: 
30362332
CVR: 29116164
kontakt@klinik-bodytreat.dkINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   LUKKET

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 17.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2019 Klinik Bodytreat

Design og udvikling Acaao