Få lagt makeup til hverdag eller fest


Er du til sjov og pangfarver? - en klassisk og stilfuld aftenmakeup? - eller måske en dæmpet lys og naturlig makeup? Hos Klinik BodyTreat kan vi gøre dig HELT KLAR til alle livets fester – både de store og de små.

Du kan få lagt makeup til hverdag eller fest, ligesom vi også tilbyder en brudepakke, hvis du skal giftes. Vi bruger kvalitetsprodukter fra Mineralogie, når vi lægger makeup på vores kunder


En hverdagsmakeup koster 300 kr.

En festmakeup koster 400 kr.


Få personlig vejledning om makeup til dig

Er du af og til i tvivl om hvilken makeup, du skal vælge? Hvilke farver der passer til dig? Hvordan du dækker små urenheder og får en flot og ensartet hud? Hvilken pudder du skal bruge? Om du skal vælge løs, fast eller flydende? Hvor lys eller hvor mørk skal det være?

Book tid til en makeup vejledning hos Klinik BodyTreat, og lad os besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig trygt gennem makeup 'junglen'.


Skal du giftes og have lagt den perfekte makeup?

Vi kan gøre dig helt klar til din store dag med en flot makeup. Vores brudepakke indeholder selvfølgelig en prøve makeup, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med resultatet.

Vi kan også sætte dit hår og sørge for smukke negle med gelenegle. Kig ind og så sammensætter vi den helt rigtige pakkeløsning til dig. (indsæt hyperlink til behandlingssiden ”Bryllup”)


Køb din makeup hos Klinik Bodytreat

Klinik BodyTreat forhandler makeup fra det lækre mærke Mineralogie.


Book tid med det samme

Du kan let og hurtigt booke tid online (indsæt hyperlink eller knap med hyperlink). Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til Jeannette på 3036 2332 eller sende en mail til kontakt@klinik-bodytreat.dk

KONTAKTINFORMATION

KLINIK BODYTREAT

V. Jeannette Dreyer
Asnæs Centret 1. sal 16
Indgang syd - over Superbrugsen
4550 Asnæs (nær Odsherred)
Tlf: 
30362332
CVR: 29116164
kontakt@klinik-bodytreat.dkINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   LUKKET

Tirsdag     09.00 - 17.00

Onsdag    09.00 - 17.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 17.00

Lørdag     09.00 - 13.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2019 Klinik Bodytreat

Design og udvikling Acaao